Wednesday, 4 June 2014

part of my life " twinnis wannabe"

" a part of my life "


                                                     Assalamualaikum, berhabuk dah blog ni sebab tak di update :)
                                                            harini nak update tentang my twinnis wannabe .
 
nampak gambar dekat atas tu? itulah sahabat sehati sejiwa eila dalam kelas. ramai cakap kita orang macam twins :)ahaahaha. dah kata sehabat sehati sejiwa mestilah serupa kan?
 
act, walaupun baru tahun ni kitaorang rapat, tapi dah rasa macam bertahun tahun. semua benda kitaorang buat & lalui bersama sama. belajar, gossip dalam kelas, gelak ketawa, bergurau senda, and manymore :) nampak tak bertapa rapatnya kitaorang. kitaorang hidup saling melengkapi. dia selalu ada apabila kita perlukan dia dan begitu juga kita akan berada dgn dia pada bila bila masa dia perlukan kita. dia lah satu satunya kawan yg sangat eila sayang. and baru baru ni kan hari jadi eila. walaupun dia orang kedua yang wish dan bukan orang yang pertama kalau korang nak tahu wish dia sangat lah bermakna tau pada eila. sangat panjang, dan padat! terharu sangat bila eila buka dan baca. rasa macam " if ada kawan macam ni, takada bf pun tak mengapa "
 
                                                 Itulah serba sedikit tentang kisah persahabatan kami.
haaa, korang nak tengok tak wish birthday from dia tu? mesti nak kan? nah tengok dekat bawah ni :')
 
Photo

haaa, tudia :) ada lagi sebenarnya dekat bawah tu. nampak tak? sweet kan dia? eila sayangkan dia sangat sangat dan sangat. in shaa allah persahabatan kami akan kekal ke syurga :')
 
- Apabila kita ingin berteman, janganlah kerana kelebihannya,
  kerana mungkin satu kelemahan, kau mungkin akan menjauhinya.
- Andai kau ingin berteman, janganlah kerana kebaikannya
  kerana mungkin dengan satu keburukan, kau akan membencinya.
- Andai kau ingin seorang kawan, janganlah kerana sifat cerianya
  kerana andai dia tak pandai menceriakan, kau mungkin akan menyalahinya.
- Andai kau seorang sahabat.. terimalah dia seadanya, kerana dia hanya manusia biasa.
  Jangan diharapkan semuanya sempurna kerana kau juga tidak sempurna.
                      
                                           'best friend won't let their best friend do stupid things alone'
                                kita orang slalu jadikan pepatah tu slogan dalam persahabatan kita orang

No comments:

Post a Comment